Site Overlay

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια ομάδα έμπειρων και ταλαντούχων αρχιτεκτόνων, πολιτικών και μηχανολόγων μηχανικών με άριστες γνώσεις της κατασκευής ενός κτιρίου και των πολεοδομικών διατάξεων που το διέπουν.

Κύριοι στόχοι μας είναι ο σχεδιασμός λειτουργικών και καλαίσθητων κτιρίων και χώρων, η απόλυτη αρμονία τους με το περιβάλλον και ο σεβασμός του, η άριστη ποιότητα κατασκευής, η εξοικονόμηση ενέργειας και πάνω από όλα η απόλυτη συνέπεια και ειλικρίνεια προς τον πελάτη.

Αναλαμβάνουμε εργασίες όπως:

  • έκδοση οικοδομικών αδειών
  • επίβλεψη
  • αξιολόγηση οικοπέδων
  • ανακαινίσεις κ.α.

Οικοδομικές Άδειες:

Αναλαμβάνουμε την έκδοση οικοδομικών αδειών, νομιμοποιήσεις, ανακαινίσεις, με συνέπεια, ποιότητα και οικονομία. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις πολεοδομικές μελέτες. Ένα σωστά μελετημένο κτίριο αυξάνει σημαντικά την αξία του.

 


Επίβλεψη -Κατασκευή:

Εγγυούμαστε για την ποιότητα, τη συνέπεια και την οικονομία στις κατασκευές μας.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη επίβλεψη και οργάνωση του έργου και το παραδίδουμε «με το κλειδί» ενώ  υποστηρίζουμε το έργο και μετά την ολοκλήρωσή του.

 


Έλεγχος οικοπέδων δωρεάν:

Πολλές φορές οικόπεδα που δείχνουν να είναι ευκαιρίες, κρύβουν πολεοδομικούς κινδύνους

Ελέγχουμε πολεοδομικά το οικόπεδό που θέλετε να αγοράσετε και αναλύουμε τις δυνατότητες δόμησης αυτού εντελώς δωρεάν.


Έκδοση οικοδομικών αδειών με ταχύτητα και συνέπεια

Κατασκευές υψηλών προδιαγραφών


Ανακαινίσεις:

Οι ανακαινίσεις συχνά έχουν «κρυφές» δυσκολίες. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, εγγυάται άριστα αποτελέσματα σε χρόνους ρεκόρ.

 


 

«Πράσινη» δόμηση. Βασίζεται στις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού. Η κατασκευή υλοποιείται σε συνδυασμό με την τεχνολογία κατασκευής σύγχρονου κτιριακού κελύφους (δηλαδή εξωτερική τοιχοποιία και κουφώματα) υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού υψηλής ενεργειακής απόδοσης.Το κτίριο σχεδιάζεται με τρόπο τέτοιο ώστε να εκμεταλλεύεται όλες τις παραμέτρους που δρουν προς όφελος του ενεργειακά (αρχιτεκτονική , προσανατολισμός, φυσικός φωτισμός και αερισμός, φύτευση κ.α.). Έτσι πριν διασυνδεθεί με το δίκτυο ηλεκτροδότησης να έχει ήδη εξασφαλίσει ένα πολύ σημαντικό κέρδος ενέργειας και κόστους συντήρησης. Η σύγχρονη τεχνολογία  κτιριακού κελύφους (τοιχοποιία ,παράθυρα κτλ) μπορεί να σχεδόν να μηδενίσει τις θερμικές απώλειες, εξοικονομώντας  ενέργεια έως  65% και διατηρώντας την θερμότητα των εσωτερικών χώρων. Η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας όπως τα φωτοβολταικά συστήματα -τα οποία είναι και ιδανικά για οικιακή χρήση- μπορεί να καταστήσει ένα σπίτι έως και ενεργειακά αυτόνομο .

Η «πράσινη δόμηση»  δεν είναι ένας εναλλακτικός τρόπος κατασκευής αλλά η εξέλιξη της κατασκευής. Έχει να προσφέρει πλεονεκτήματα που μέχρι τώρα έμοιαζαν αδύνατα όπως τη μηδενική ενεργειακή κατανάλωση (passivehouse) . Σε συνδυασμό με μεταλλικό στατικό φορέα την πλήρη αντισεισμικότητα με αδύνατο το ενδεχόμενο κατάρρευσης  και την υψηλού βαθμού ανακυκλωσιμότητα, η οποία στο άμεσο μέλλον θα αποτελέσει ισχυρό κριτήριο αξιολόγησης ακινήτων όπως και η ενεργειακή απόδοση.

Σε αυτή την φιλοσοφία είναι δυνατή και η αναβάθμιση των υφιστάμενων κτιρίων. Η εφαρμογή θερμοπρόσοψης στην εξωτερική τοιχοποιία και η αντικατάσταση των κουφωμάτων με καινούργια ενεργειακών προδιαγραφών αναβαθμίζει σημαντικά το κτιριακό κέλυφος επιτυγχάνοντας οικονομία στην ενεργειακή κατανάλωση έως και 45%. Η προσθήκη φωτοβολταικών και η αντικατάσταση λέβητα ανάλογα με το κτίριο μπορεί να αυξήσει αυτό το ποσοστό έως και 75%.